Alaca Belediyespor Kulübü tarafından 14 takımın mücadele ettiği halı saha turnuvası sona erdi. 
Turnuvanın şampiyonu finalde Serhatspor’u 5-1 yenen Evcispor oldu. Serhatspor ise turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Turnuvanın üçüncüsü ise Din Görevlileri oldu. Turnuvanın sonunda ödül töreni düzenlendi. 


Düzenlenen törende Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, şampiyon olan Evcispor’un kupasını verirken, ikinci olan Serhatspor’a ise kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan verdi. 
Üçüncü olan Din Görevlilerine ise ödüllerini Ak Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan verdi. Turnuvada en centilmen takım Eskidostlar oldu. Turnuvanın en iyi kalecisi Fırat Ayçiçek, en yaşlı oyuncusu ise Vedat Mazlum oldu. Turnuvaya katkılarından dolayı Çağrı Demirbilek, Oktay Yelkuvan ve Murat Yelkuvan’aplaket verildi. 
Ayrıca turnuvada hakemlik görevlerini üstlenen Muhammet Yüksel, Özkan Kaya, Hüseyin Tokgöz, Yusuf Şirin ve Ali Kara’ya teşekkür edilirken, plaketleri takdim edildi. Turnuva sonunda şampiyon takım 1.000 TL, ikinci olan takım 750 TL ve üçüncü olan takım ise 500 TL ödül aldı. Turnuvaya Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’nun yanı sıra; AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Karaalp, İlçe Müftüsü Fatih Kaya, Esnaf Odası Başkanı İsmail Ataç, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Arslan, Şerif Arslan ve vatandaşlar katıldı. 

BAŞKAN ŞALTU TEŞEKKÜR ETTİ

Turnuva sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, turnuvaya katılım sağlayan tüm takımları, oyuncuları tebrik ederken, emeği geçenlere de teşekkür etti. İlçe adına güzel bir turnuvanın düzenlendiğini aktaran Şaltu, “Belediyemizce ilçemizde sosyal faaliyetler kapsamında halısaha turnuvasını da başarıyla tamamladık. Bu tür etkinlikler sayesinde ilçe halkımız ve gençlerimiz bir araya gelerek sportif aktiviteler gerçekleştiriyor. Turnuvanın düzenlenmesindeki amaçta budur. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.