Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi, tayini çıkan öğretmenlerini plaketle uğurladı.

Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kadir Şimşek, tayini çıkan öğretmenlere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yaptıkları hizmetin anısına plaket takdim ederek uğurladı.

50 öğretmen ile Alaca'nın eğitim-öğretiminde önemli bir yere sahip olan Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden 5 öğretmenin isteğe bağlı il içi, 4 öğretmenin de il dışı tayinleri çıktı.

Lütfü Şentürk, Mustafa Biçer, Mustafa Şahin ve Aysema Ökten Çorum'a, Nurullah Konar Alaca Kız İHL'ye Gökhan Turgut ise Alaca M.Sinan İHO'ya tayinleri çıkarken,

Devran Baytaş, Oğuz Ceylan, Muttalip Aslan ve Hamdi Dilsiz'in tayinleri de il dışına çıktı.

Okul Müdürü Kadir Şimşek; sene sonu öğretmenler kurulu toplantısında tayini çıkan öğretmenlere hitaben "Alaca İmam Hatip Lisesinde görev yaptığınız süre içerisinde güzel çalışmalara imza attınız. Alaca'nın eğitim hayatına verdiğiniz katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Tayini çıkan öğretmenlerimiz için bu günlerin anısına hatıra olması niyetiyle geleneksel hale getirdiğimiz plaketlerle sizleri uğurluyor ve yeni görev yerlerinizde sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Tayini çıkan öğretmenler de; burada çok yoğun bir çalışma temposuyla zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını, güzel çalışmalara imza atıldığını belirterek, kendilerini bu şekilde onurlandıran okul müdürü ve idarecilere teşekkür ettiler.