Alaca Sanayi Sitesi esnafı Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda bir araya gelerek hizmet kalitesinin arttırılması konusunda görüş alış verişinde bulundular.

Sanayi sitesinde gerçekleştirilen toplantıya Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç ile sanayi esnafı katıldı.

Sanayi esnafı ile birlikte oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Oda Başkanı İsmail Ataç, bu toplantıların ileriki dönemlerde de sürdürüleceğini söyledi.

Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından bir ilk gerçekleştirilerek sanayi esnaf gruplarından tamirci, oto elektrikçi, oto yedek parçacı, kaporta ve boya ustalarının yoğun katılımı ile bir araya gelerek, Alaca ve çevre köylerde yaşayan halka hizmetin en iyisi ve kalitelisini hesaplı bir şekilde nasıl sunulacağı tartışıldı. Toplantıda ayrıca müşteri memnuniyetinin ön plana çıkaracak konuların birlik ve beraberlik içerisinde nasıl çözülmesi gerektiği hususunda görüş alışverişine bulunularak görüşülen konular karara bağlandı.

Gerçekleştirilen toplantıyı değerlendiren Başkan Ataç, “ Oda başkanlığımız altında gerçekleşen bu toplantıların başta sanat grubu ustalarla faydalı bir şekilde devam edeceğine inanıyorum. Bu vesile ile toplantımıza katılan esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

​​​​​​​