Alaca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafında organize edilen ve bireysel olarak dört kategoride düzenlenen; "üç top, üç top üç bant, dört top, Amerikan" bilardo turnuvasında şampiyonlara ödülleri verildi.
Saray Bilardo Salonu'nda yoğun katılımın olduğu bilardo turnuvasına kuralar çekilerek başlandı. Çekişmeli oynanan müsabakalar sonunda yar finaller ve son olarak da final müsabakaları gerçekleştirildi.
Düzenlenen final müsabakalarına Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Alaca Belediye Spor Kulübü Başkanı Muhammet Yüksel ve çok sayıda misafir katıldı. Çekişmeli geçen final müsabakasında Üç Top Karambol'de Hikmet Özdemir ve yine dört topta Hikmet Özdemir, Üç top üç bantta Fatih Bayer, Amerikan'da ise Çınar Yeşilbaş şampiyon oldu.
Turnuvada konuşan Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu; "Belediye olarak tüm spor etkinliklerine destek vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda belediye sporumuzun düzenlemiş olduğu turnuvaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum." dedi. Turnuvada Şampiyon olan sporculara kupa ve madalyalarının yanında birer tane ıstaka hediye edildi.