Renda Hukuk Bürosu düzenlenen törenle Çorum’da hizmete açıldı.

Çorum Adliyesi karşısı Fatih B Bloklarında açılışı yapılan Renda Hukuk Bürosu; Alacalı Avukat Emre Renda tarafından yönetilecek.

Açılış törenine; AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Alacalı hemşehrimiz Zeki Gül, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve çok sayıda bürokrat ve davetli katıldı.

Açılışa katılan davetlilerin hayır duaları ve dilekleriyle sıcak bir ortamda gerçekleşen açılış töreni kurdelanın kesimi ve çeşitli ikramlarla devam etti.

Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra stajını Av. Mehmet Karadağ’ın yanında tamamladığını belirten Av. Emre Renda, kendi hukuk bürosunu açmanın sevincini ailesi ve sevenleriyle paylaştı.

Alaca esnafından Zahireci Mehmet Renda'nın oğlu Av. Emre Renda, açılışa katılan ve telefonlarla kendilerini arayarak hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm misafirlere teşekkürlerini sunarak, "Amacımız vatandaşlarımıza devletimize en güzel hizmeti sunabilmektir" dedi.