Çorum'un Alaca ilçesinde faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini daha da artırmak üzere yeni proje ve uygulamaları hayata geçiren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), bu çerçevede taşıt filosunu yeniledi.

PTT yetkilileri, "Sıfır kilometre kamyonlar, PTT A.Ş.'nin posta ve kargo alanındaki gücüne güç katarken, gönderiler PTT Kargo sloganında olduğu gibi "her yere zamanında" ulaşmaya devam edecek. PTT Kargo 170 yılı aşan geçmişi ile Türkiye'nin en köklü devlet kurumlarından biridir" dedi.

Alaca PTT Müdürü Nusret Arslan, "Bu anlamda da Alaca PTT Merkez Müdürlüğü bünyesinde dağıtım aracı olarak kullanılmak üzere kurye-kargo ve posta dağıtım hizmetlerinde köy adresli ve şehir merkezinde bulunan her adrese zamanında ulaşabilmek ve müşterilerimiz adına gelen gönderileri süresi içinde teslim edebilmek amacı ile 2 adet yeni ticari araç 3 adet motosiklet alarak hizmet aracı sayısını arttırmıştır. Şirketimiz kalite politikasına uygun olarak her zaman olduğu gibi müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunmayı benimsemekte olup, hizmetlerini sürekli iyileştirmeyi kendisine vazife addeder. Amacımız ve gayemiz vatandaşlarımıza en güzel hizmeti en kısa zamanda ve kaliteli bir şekilde sunabilmektir" dedi.