Milliyetçi Hareket Partisi Alaca Teşkilatı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi seçim bürosunun açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Üst düzey katılımın sağlandığı seçim bürosu açılışında partinin yerel yönetimlerde hayata geçireceği projelerinden de bahsedildi.

Oba Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım ve açılış törenine; MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MHP Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar, Ülkü Ocakları Başkanları ve çok sayıda davetli vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP Alaca İlçe Başkanı Şrefefattin Ercoşkun; "Allah türkü korusun, muzaffer eylesin. İnşallah zaferle sonuçlanacak çalışmalarımızın devamını yapmak üzere burada toplandık hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ise MHP’nin başta Çorum merkez olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde seçimden galip gelmek için çalıştıklarını ve seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacaklarını dile getirdi.

"ALACA'YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Kürsüye alkışlarla çıkan Alaca MHP Belediye Başkan Adayı Sacit Kağızman; “Birlikte düşünelim, birlikte çalışalım, birlikte üretelim, ilçemizi hep beraber yönetelim. Adalet, liyakat, emanet düsturlarına bağlı olarak görev yapacağıma söz veriyorum. İhtiyaç sahiplerine ihtiyaçlarının ulaştırılması için ilçe merkezinde sabitlenecek üç bölümde bir kutuyla kullanılabilir durumda olan kıyafetler, oyuncak ve kitapların toplanılabilmesi ve bir elin verdiğini diğer elin duymaması düsturu ile hareket edilerek ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden gerekli tüm hassasiyeti göstererek bu uygulamayı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Çevre yolu yapımı ile birlikte ilçe merkezi içerisinde kalan terminalimizi çevre yolu üzerinde modern bir yapımla kiralanılabilir alanlar ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak bir modernize ile hizmete sunacağız. Salon tahsisi ile birlikte maddi durumu yetersiz olan vatandaşlarımıza düğün ve nişanlarını rahat bir şekilde yapmalarını sağlamak ve evlenecek çiftlerimize ve ailelerine hizmetlerimizi sunmak istiyoruz. İlçemizde misafir olarak bulunan göçmenlerimize ülkelerine gidecekleri güne kadar kontrol altında tutulabilecekleri bir yer tahsisi yaparak orada rahat bir ortamda zamanlarını geçirmelerini sağlamak ve ilçemizin daha huzurlu bir yer haline gelmesini sağlayacağız. Gerekli fizilibilite yapılarak çalışmaları tamamlayıp uygun bir yere gerekli girişimlerle maddi kaynak sağlayacak güneş enerjisi projesini gerçekleştireceğiz. Engelli kardeşlerimizin ulaşımda sıkıntı çekmemeleri için akülü araçlara şarj istasyonu ve belediye otobüslerimizi engelli kardeşlerimizin binebileceği bir modernize haline getireceğiz. Personel ihtiyacı olan işyeri sahiplerine ve işsiz gençlerimizi buluşturacak bir platform oluşturacak çalışma ve iş sıkıntısı çekenlere katkı sağlayacağız. Hizmet ve üretim sektörlerine sonuna kadar destek sağlayacak ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için tüm enerjimizi harcayacağız. Belediye başkanı ve beraberindeki birimlerle birlikte takvimi önceden belirlenmiş periyodik günlerde esnaf, sanayi, ev hanımı ve öğrencilerle buluşma toplantıları sağlayacak, halkımızın tüm istek ve şikayetlerini dinleyip en kısa zamanda çözüm üreteceğiz. Birlikte Alaca’yı yönetecek birlikte çözüm bulacağız” dedi.

"HER TÜRLÜ DESTEĞE VARIZ"

Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef; “Alaca için yapılması gereken üzerimize ne gibi bir görev düşüyorsa Sacit Başkanımızın emrindeyiz. Yatırımdan yardımlara her türlü destek ve hizmette yanınızdayız. Kardeşlik duygularının öne çıktığı şu günlerde vereceğiniz destekle MHP’yi Alaca’da kazandıralım inşallah” diye konuştu.

"CUMHUR İTTİFAKI İÇİN SEFERBERİZ"

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 30 büyük şehrin 27'sinde AK Parti adayını destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı'ndan rahatsız olanların bu ittifakı dağıtmak isteyenlerin araya fitne ve fesat soktuğunu görüyoruz ama MHP ve Türk milliyetçilerinin 3-5 belediye hesabı yapmadan Türkiye'nin birlik ve bütünlüğü adına Cumhur İttifakı'nın başarılı olması gerektiğine inanıyoruz. İttifak kararı gereği 31 Mart yerel seçimlerinde 30 büyük şehrin 3'ünde MHP adayının desteklenecek, 27 büyük şehirde ise MHP'nin AK Parti adaylarına destek vereceğiz. MHP olarak bunda en ufak bir üzülme ve darılma yoktur. MHP'liler, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı çıkartmayıp nasıl Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oylarının tamamını verdilerse, 31 Mart seçimlerinde de MHP'liler ve partiye oy verenler, Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerdir. Şimdi sizlerden Alaca’da Sacit Kağızman beye oy vermenizi bekliyorum."

"BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ise; “Alaca’ya her türlü yatırım ve destekle hizmetinizdeyiz. Bizler Sacit Kağızman nezdinde sizlerin MHP’ye oy vererek Sacit beyi kazandırmanızı istiyoruz. Kibirleri akıllarının önüne geçen insanların düşüncelerine önem vermeyin. MHP’nin rakamsal işlemlerle işi yoktur. 80 öncesini hatırlayanlar MHP’yi Alaca’da iyi bilirler. Bu seçimler önemlidir. İçerde ve dışarıda bir kıskaca alınmış durumdayız. Milli mücadele döneminden daha sıkıntılı dönemdeyiz. Bizim bizden başka ne dostumuz ve yakınımız var. Allah Türk milletine İslam sancaktarlığını vermiş ve büyük başarılar elde edilmiştir. Yüreği olan teröriste terörist der, milletin karşısına öyle gelirler. Yola çıktıkları ortaklarını söyleyemeyenlere bir bakın. Zulme sessiz kalmak bizlere yakışmaz. Bizler cumhur ittifakının her daim yanındayız. Sizlerden de bu anlamda oy istiyor, destek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren misafirler, toplu istişare ve fotoğraflarla, çeşitli ikramlar, hoş sohbetlerle toplantıyı sonlandırdılar.