Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları Eylül Ayı toplantısı Alaca’da yapıldı.

Toplantıya MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ve ilçelerde bulunan başkanlar katıldı.

İlçe Başkanları ile yapılan toplantı sonrasında MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, genel af ve seçimlerle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

AF TEKLİFİMİZİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi olarak af teklifinin sonuna kadar arkasında olduklarını kaydeden Kaynar, “Bu konuda toplumsal beklenti ve ihtiyaç oluşmuştur. Bunu dikkate almak lazımdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği şekilde partimizin çalışmaları olgunlaşmıştır ve Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldığında yasa teklifi olarak sunulacaktır. Af teklifimiz, genel af değil, infaz sürelerinde değişiklik içermektedir. Genel af gibi algılanması doğru olmayacaktır” dedi.

SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILMALI

MHP olarak ülkenin geleceğine yönelik hassasiyetleri pazarlık konusu yapmadıklarını ifade eden Kaynar, “İstanbul, Ankara ve İzmir’in şer ittifakının eline geçmesi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tartışmaya açabilir. Kayyum yönetimindeki belediyelerin de PKK’nın siyasi uzantılarında kalması uluslararası arenada sıkıntılı bir mesaj ve görüntü oluşturur. Ekonomik krize rağmen seçimin zamanında yapılması gerekmektedir” şeklinde konuştu.