Milliyetçi Hareket Partisi Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun, partisinin 2015 Kasım seçimlerine göre 24 Haziran'da hem il genelinde, hem de Alaca'da oylarını % 20 artırdığını belirtti.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin bir değerlendirmesini yapan MHP İlçe Başkanı Ercoşkun, partisine destek veren tüm seçmenlere teşekkür etti.

Ercoşkun, "24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri göstermiştir ki, Milliyetçi Ülkücü Hareket, her türlü olumsuzluğa rağmen ülke genelinde hem oylarını, hem de milletvekili sayısını artırarak meclise girmiştir" dedi.

Şerafettin Ercoşkun, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"İnananların dışında hemen herkesin baraj altında kalacağını ve meclise giremeyeceğini söylediği Milliyetçi Hareket Partisi bütün tahminleri ve yanlı yapılan anketleri boşa çıkarmıştır.

2015 Kasım seçimlerine göre 24 Haziranda hem il genelinde, hem de Alaca ilçemizde oylarını % 20 artırmıştır.

Kerameti kendilerinde görüp, kendisini arzın merkezi sananlar, ben varsam MHP var, ben yoksam yok diyenler, kafasını kuma gömüp dünyadan bihaber olanlar görmüştür ki halkımızın teveccühü partimize ve savunduğumuz fikre ilkeli duruşa devlet- millet anlayışımıza artarak devam etmektedir.

Hareketin lideri, genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin birleştirici, bütünleştirici ve mili manevi değerleri öne çıkaran politikalar izlemesi hareketimizi daha da güçlendirmiştir."

"Yapılacak çok işimiz var daha" diyen Şerafettin Erçoşkun, sırada yerel yönetimler seçimi olduğunu, partinin bütün yurt genelinde olduğu gibi Alaca'da da iddialı olduğunu vurgulayarak, yeni sistemin Türk İslam âlemine hayırlı olması temennisinde bulundu.