Memur-Sen konfederasyonuna bağlı sendika üyeleri için, hem para ve puan biriktiren, hem de indirim kartı özelliği taşıyan PTT ile anlaşmalı Motifkart üretildi.

Mehmet Akif İnan Vakfı ile PTT arasında yürütülen işbirliğiyle, 1 milyon üye sayısına ulaşan Memur-Sen üyelerine ve emeklilere kolaylık sağlayacak, onları alışverişte avantajlı hale getirecek, harcarken kazandıracak Motif Kart uygulaması başladı.

Bu kapsamda Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı Kadir Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, konu hakkında istişarelerde bulunmak üzere Alaca PTT Müdürü Nusret Arslan'ı ziyaret ederek kart temin işlemlerinin nasıl olacağı konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Konu hakkında İlçe Başkanı Kadir Şimşek şunları söyledi:

"PTT ile Memur-Sen Konfederasyonumuzun imzaladığı protokol ile, memurlara yaptıkları harcamalarda indirim sağlayacak, para ve puan toplamalarına imkan verecek "Motif Kart" hayata geçirildi. Farklı sektör ve hizmetlerdeki 4 bine yakın iş yerini kapsayan kart, Mart ayı itibarıyla kullanılmaya başlanacak.

Son yıllarda örgütlenme çalışmalarına ağırlık vererek 1 milyon üyeye ulaşan Memur-Sen konfederasyonumuz, üyelerinin sosyal ve mali haklarını geliştirmenin yanında farklı imkanlar sağlamak yönünde de adımlar atıyor.

Bu kapsamda faaliyetleri arasında bankacılık da bulunan PTT ile işbirliğine giden konfederasyonumuz, memurlara yaptıkları harcamalarda indirim sağlayacak, para ve puan toplamalarına imkan verecek "Motif Kart"ı büyük avantaj sunacak."