İtimat Sürücü Kursu'nda kursiyerlere çekişle hediye kampanyası başlattı.

İtimat Sürücü Kursu 2019 yılında ehliyet alan kursiyerlerine çekilişle hediye kampanyası düzenledi. Geçtiğimiz yılda çekilişle hediyeler dağıtan itimat sürücü kursu, bu yılda kursiyerlerinin arasında çekilişle hediyelerin dağıtımını gerçekleştirecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan kurs yetkilileri geleneksel hale getirdikleri yıl sonunda o yıla ait ehliyet alan kursiyerlere hediyeleri çekilişle vereceklerini bildirdiler. "Başarırken yanınızdayız kazandıkça paylaşırız" anlayışı ile bu senede 2019 'un başından 10 Aralık 2019 tarihine kadar kursa kaydolan bütün kursiyerlerin çekilişe tabi olduğunu dile getiren Kurs Yetkilileri, şu bilgileri verdi:

"İtimat sürücü kursu olarak 2019 yılı içerisinde kursumuza kayıt olup sınava giren kursiyerler arasında yapacağımız çekilişte sürpriz hediyeler veriyoruz. Hediyelerimiz; 1 adet bluetooth kulaklık, 1 adet tablet, 1 adet cep telefonu, 2 kursiyere smart bant 4 akıllı bileklik, 2 kursiyere 5000 mAh powerbank, 1 kursiyere el çizimi karikatür portresi, 1 kursiyere gül oto yedek parça sponsorluğunda araç koltuk kılıfı, 1 kursiyere taraftarı olduğu takımın İstanbul'da futbol maçını stadyumundan izleme fırsatı. Bu çekilişi geçen yılda yapmıştık ve yine hediyeler vermiştik, bu yıl ki çekilişe katılım için son gün 10 Aralık Salı.

Çekiliş 12 Aralık 2019 Perşembe günü saat 14.00'de instagram ve facebook üzerinden canlı yayınlanacak. Bizler kursiyerlerimize ehliyet sahibi olurken hediye kazanma fırsatı sunuyoruz."