Alaca Hayme Ana Anaokulu Müdürlüğü’nün başlattığı “Küçük Eller Büyük Hayaller” adlı proje amacına ulaştı.

Projenin amacı ekonomik olarak geri kalmış bölgelerde yaşayan çocuklara ulaşıp gerçekleştirilebilir makul istek ve hayalleri veliler, gönüllüler, yerel yönetim, sivil toplum kuruluşları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yerine getirmeye çalışmak.

Bu amaçla daha önce İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Karaalp, Milli Eğitim Şube Müdürü Zülal Zeytinci, Hayme Ana Anaokulu Müdürü Esra Selçuk Karaalp, Hayme Ana Anaokulu Öğretmenleri Berrin Yıldırım, Seyhan Bolat, Tuba Kumaş, Dr. Ali Dedekargınoğlu İlkokulu’na giderek öğrencilerin hayallerini kâğıtlara yazarak zarflara koymalarını istemişlerdi. Öğrenciler tarafından doldurulan zarflar daha sonra proje kapsamında Hayme Ana Anaokulunda hazırlanan “Hayallerimizin Ağacı” adı verilen ağacın dallarına asılarak hayırseverlerle buluşmak üzere sergilenmeye başladı.

Öğrencilerin hayalleri geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir programla gerçekleştirildi.

Kaymakam Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç, Şube Müdürü Yılmaz Karaalp ve beraberindeki heyetle birlikte Dr. Ali Dedekargınoğlu İlkokulu’na giderek öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdiler.