Kırım Tatarları Kalecikkaya Köyü Derneği tarafından Ankara'da bir etkinlik düzenlendi.

Aylık genel toplantıya Çorumlu hemşerimiz AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Ankara Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Alacalı hemşehrimiz Hayri Çağır, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Enver Aydoğan ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Dernek Başkanı Yaşar Tatar, "Belediye Başkan Adayı Asım Balcı'nın Çorumlu bir belediye başkan adayı olması hepimizi gururlandırdı" dedi.

Dernek üyeleri adına ve köylüleri adına bazı isteklerde bulunan Tatar, "Bizim köyümüz ve köylülerimizin çoğunluğu Altındağ bölgesinde oturmaktadır. Belediyenin her türlü hizmetinden derneğimizin yararlanmasını istiyoruz" dedi. Dernek üyelerinden Cumhur İttifakının adayı Balcı için destek isteyen Tatar, Büyükşehirde de Cumhur İttifakı adayı Mehmet Özhaseki'yi destekleyeceklerini kaydetti.

Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ise Kırım Tatarları Kalecikkaya Köyü Derneği'nin çok aktif olduğunu ve çok güzel faaliyetler ve çalışmalar yaptığını, örnek bir köy derneği olduğunu anlatarak Dernek Başkanı Yaşar Tatar ve yöneticilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Çağır, "Kırım Tatarları Kalecikkaya Köyü Derneği'ne her türlü desteği vereceğiz" dedi.