İYİ Parti Alaca İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkan Adayını "Serdar Coşkun" olarak belirleyen İYİ Parti, ziyaret ve toplantı programlarına ağırlık veriyor.

İYİ Parti Alaca İlçe Başkanı Hilmi Akça, Belediye Başkan Adayı Serdar Coşkun ve diğer partililer, parti binasında toplanarak istişare yaptı.

İlçe Başkanı Hilmi Akça, 31 Mart yerel seçimlerine tüm Alaca halkını kucaklayacak şekilde çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Hiç kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi üzmeden, kimseye haksızlık etmeden, gürültü ve bilgi kirliliğine mahal bırakmadan, çevresine duyarlı, kimsesiz ve garibanları kucaklayıcı bir ekip çalışması içerisinde İyiler Hareketi olarak sokak sokak, hane hane, tüm Alacalı kardeşlerimize yapacağımız hizmetleri anlatmakla mükellefiz. Gerek Belediye Başkan Adayımız Serdar Coşkun'un siyasi birikimleriyle ve hizmetleriyle, gerek İyi Parti Yönetiminin gayretleriyle 31 Mart yerel seçimlerini inşallah kazanmak için elimizden gelen her türlü imkanlarımızı seferber etmekteyiz. Tüm Alacalı kardeşlerimizin desteklerini bekliyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.