Çorum’un Alaca İlçesi’nde faaliyetlerini sürdüren Alaca Engelliler Derneği, ilçenin Kızkaraca Köyü'nden olup, Yıldızhan Mahallesi'nde oturan 50 yaşlarındaki Kadir Bolat adlı engelliye üç tekerli akülü sandalye hediye edilmesinden dolayı Kaymakam Ramazan Kurtyemez'e teşekkür ziyareti düzenledi.
Dernek Başkanı Av. Ahmet Görür, Kadir Bolat ile birlikte, tekerlekli sandalyenin akü bedelini karşılayan Kaymakam Ramazan Kurtyemez’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında Ahmet Dilmen (62) adlı ayağından aksak olup aşırı derecede yürüme zorluğu çeken engelli vatandaşı Kaymakam Kurtyemez ile tanıştıran Av. Ahmet Görür, "Bu ziyaret ile sayın kaymakamımıza hem önceki yardımları için teşekkür ettik, hem de Ahmet Dilmen'e de akülü sandalye bağışlamayı düşündüğümüzü belirttik. Bu akülü tekerlekli sandalyenin akü bedelinin yine kaymakamlık tarafından karşılamasını rica ettik. Maddi ve manevi desteğiyle her zaman derneğimizin yanında olan sayın kaymakamımız yine yardım sözü verdiler. İnşallah aküyü ve şarj cihazını ayarlayıp sandalyemizi Ahmet Dilmen adlı engelli ağabeyimize kaymakamımızın teşrifleriyle hediye edeceğiz" dedi.