Türk siyasi hayatının en genç partisi İYİ Parti'de 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi hazırlık çalışmaları yoğun bir tempoda sürüyor.

Meral Akşener'in liderliğinde siyasi çalışmalarını sürdüren parti, halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

İYİ Parti Alaca İlçe Başkanı Hilmi Akça, yerel seçim hazırlıkları hakkında bilgi vererek, adaylık müracaatlarının devam ettiğini duyurdu.

Hilmi Akça, "Seçim çalışmaları kapsamında İlçe Başkanlığımızı ziyaret eden İl Başkanımız Bekir Özsaçmacı, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu İlçe Başkanı Fazlı Koçak, Belediye Meclis Üyesi Muammer Bilen'in de katılımlarıyla yönetim kurulumuz 31 Mart 2019 yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını devam ettirmiştir. Bu aşamada resmi başvurular başlamamakla beraber sözlü olarak ben de varım diyen aday adaylarımızla görüşmelerimiz devam etmektedir. Önümüzdeki seçimlerin ilçemize, ilimize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını dilerim. İyi ve layık olanın kazanmasını temenni ederim" dedi.

İYİ PARTİ'DEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA 3 ADAY

İYİ Parti, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürürken, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Alaca Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 3 kişi başvuruda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Şenol Bal, Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ile birlikte Alaca İlçe Teşkilatını ziyaret ederek hem partililerle istişare yaptı, hem de seçim çalışmalarına destek verdi.

İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile yapılan toplantıda İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylarının müracaatları kabul edildi.

İYİ Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığı için Serdar Coşkun, Şükrü Bayrak ve Bekir Korkmaz'ın başvuruları kabul edildi.

Alacalı esnaf ve çiftçilik faaliyetleriyle uğraşan Serdar Coşkun, Ziraat Mühendisi Şükrü Bayrak ve İşadamı Bekir Korkmaz'ın adaylık müracaatları partide heyecanla karşılandı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Hilmi Akça, tüm aday adaylarına başarılar dilerken, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ilçeye ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.