İYİ Parti Alaca Teşkilatı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Parti binasında İlçe Başkanı Hilmi Akça'nın başkanlığında bir araya gelen İYİ Partililer, seçim öncesi istişarede bulundu.

Belediye Başkanı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Adaylarını belirlemek için çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Teşkilatı, üye sayısını da her geçen gün artırıyor.

İYİ Parti Alaca İlçe Başkanı Hilmi Akça, "Bizler İYİ'ler hareketi olarak kendi adayımızı kendimiz belirliyoruz. Bizler atanmış aday istemiyoruz, aklımızla alay edilmesini istemiyoruz, kimsenin aday dayatmasını da kabul etmiyoruz. İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların altından kalkabilecek aday ve kadroyu belirlemek için azami gayret gösteriyoruz" dedi.

Akça, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Adaylarımızı belirlemek için çalışmalarımız devam ediyor. Aday adaylarımızla sürekli istişare halindeyiz. Arkadaşlarımızla uyum içinde bir seçim çalışması yapıyoruz.

Bizler kısa zamanda teşkilatlanıp her il ve ilçede kongre sürecimizi tamamladık. Her türlü baskı ve engelleme girişimlerine rağmen ilk yerel seçimlerimizi halkımızın huzurunda yapacağız. Halkın refah ve huzuru için elimizden gelen gayretin en iyisini yapmak istiyoruz.

Bizler İYİ'ler hareketi olarak kendi adayımızı kendimiz belirliyoruz. Bizler atanmış aday istemiyoruz, aklımızla alay edilmesini istemiyoruz, kimsenin aday dayatmasını da kabul etmiyoruz. İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların altından kalkabilecek aday ve kadroyu belirlemek için azami gayret gösteriyoruz. Kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz. Bu bağlamda büyüklerimizin tecrübelerinden ve deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz. Umarız onlar bizlerden bunu esirgemezler. Gençlerimizin enerji ve gayretlerinden de faydalanırsak, onlar da gayretlerini bizden esirgemezlerse bizler İYİ'ler hareketi olarak Alaca'mıza hizmet etmeye talibiz."