İyi parti Alaca Belediye Başkan Adayı Serdar Çoşkun, Oba Düğün Salonunda düzenlenen tanıtım programı ile takdim edildi.

Yoğun katılımın olduğu toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra İlçe Başkanı Hilmi Akça'nın davetlilere hitabıyla başladı.

Akça yaptığı konuşmada Alaca'yı İyi'lerin alacağını, Belediye Başkan Adayı Serdar Coşkun'un kazanması için ellerinden gelenden daha fazlasının yapılacağını beyan etti.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayının çekildiği, pasif olduğu, propagandada geç kalındığı gibi spekülatif haberlerin kasıtlı çıkarıldığını ifade eden Akça, oysa gerçeğin aday Serdar Coşkun etrafında toplanıldığını söyledi.

Daha sonra Belediye Başkan Adayı Sedar Coşkun davetlilere ve partililere hitap etti.

Alaca'yı, Alacalıları çok iyi tanıdığını, ilçenin bütün sorunlarına vakıf olduğunu ve çözüm yollarını da bildiğini söyleyen Coşkun, seçilmesi durumunda devlet millet işbirliği ile ve vatandaşların da katkılarıyla ilçeyi birlikte yöneteceklerini ifade etti.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da söz alarak, İyi Parti hakkında çıkarılan karalama faaliyetlerin sonuç vermeyeceğini, halkın tercihini İyi'lerden yana yapacağını söyledi.

Ülkeyi yönetenlerin ekonomiyi getirdikleri noktaya dikkat çeken Özsaçmacı, yaptıkları ittifakın doğru ve yerinde olduğunu, terör örgütleriyle birlikte anılmalarının iftiradan ibaret olduğunu belirtti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Bal ise yaptığı konuşmada Alaca'da Serdar Coşkun'un kazanması için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını, İyi'leri yine bir iyinin yönetmesi gerektiğini kaydetti.

Ülke gündemiyle ilgili bir konuşma yapan Şenol Bal, Alaca'nın konumu ve verimli topraklarına rağmen ihmal edildiğini, bunun bir kader değil ilgisizlik, sahipsiz olduğunu söyledi.

Programın en renkli dakikaları Adnan Türkoğlu'nun hitabındaydı. Türkoğlu, "Kadim dostum Serdar Coşkun için geldim. İnşallah onu Alaca'ya Belediye Başkanı yapacağız" dedi.

Serdar Coşkun ile birlikte çok çalıştıklarını anlatan Türkoğlu, Alaca'ya getirdikleri hizmetler hakkında bilgi verdi. Türkoğlu, Alaca için en iyi kararın Serdar Coşkun olduğunu, çünkü siyasette piştiğini ve bu işin ehli olduğunu vurguladı.

Program Serdar Coşkun'un teşekkür konuşması ile son buldu.