Alaca İtimat Sürücü Kursu, daha önce başlatmış olduğu her sene üç okula forma hediye kampanyası dahilinde Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine forma hediye etti.

İtimat Sürücü kursu Sahibi Vedat Mutlu ve Mustafa Tosuncu; "okulumuza, idarecilere ve öğrencilerimize bir nebze hediye olsun diye bu çalışmayı yaptık, gençlerimize hayırlı olsun" dediler.

Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Sekreteri Muammer Buzkaya ise; "Alaca'mız İtimat sürücü kursu sahibi değerli kardeşim Vedat Mutlu ve ortağı Mustafa beye okulumuza vermiş oldukları maddi ve manevi destekten dolayı öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. Bu güzel formaları okulumuza hediye ettiler sağ olsunlar ihtiyaç duyduğumuzda daima yanımızdalar. Medeniyetin beşiği olan her tarafı buram buram tarih kokan bu şehrin güler yüzlü, samimi, tevazu sahibi insanlarına her zaman teşekkürü borç biliriz. Okulumuzu ilçemize kazandıran SİNPAŞ HOLDİNG sahibi Sayın Avni Çelik gibi insanlara her daim ihtiyacımız var. Kendilerine okulumuza verdikleri destekten dolayı tekrar teşekkür ederim" şeklinde konuştu.