Çorum Eski Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum İl Genel Meclis Eski Başkanı Halil İbrahim Kaya ve AK Parti Çorum Eski Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Kendisi de Alacalı olan Çorum Eski Belediye Başkanı Zeki Gül, 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Alaca Belediye Başkanı adayı iken o dönem AK Parti İlçe Başkanı olan Halil İbrahim Şaltu ile birlikte dava arkadaşlığı yaptıklarını hatırlatarak, Halil İbrahim Şaltu’nun kendisine emanet edelin Belediye Başkanlığı görevini layıkıyla yapacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Gül, Başkan Şaltu’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Çorum İl Genel Meclis Eski Başkanı Halil İbrahim Kaya da ziyarette yaptığı konuşmada; “Halil Başkanımızı yeni tanımıyoruz, kendisi ile uzun zamana dayanan dostluğumuz ve dava arkadaşlığımız var. Bunun içindir ki şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Halil İbrahim Şaltu Alaca Belediye Başkanlığını hakkını vererek yapacaktır. Geçtiğimiz Mart ayında yapılan yerel seçimlerde sonucu bizi en fazla sevindiren sonuç, Halil İbrahim Şaltu’nun Alaca Belediye Başkanı seçilmesi olmuştur. Halil Başkan bilgi birikimi ve tecrübesiyle Alaca’yı yeniden imar edecektir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor ve her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum Eski Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum İl Genel Meclis Eski Başkanı Halil İbrahim Kaya ve AK Parti Çorum Eski Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan’a teşekkür etti.