Alaca Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği Çorum Genç Girişimciler İstişare Toplantısı ilçede yapıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı olarak kurulan Çorum Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile Alaca Ticaret ve Sanayi Odası ve Alaca Ticaret Borsası Genç Girişimcileri, Karadeniz Tutaste Pastanesi'nde kahvaltıda buluştular.
Programa Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, Başkan Yardımcısı Osman Tanlı, Çorum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk, Çorum Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri ve Alaca Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.
Alaca Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda başlayan programda konuşan Alaca TSO Başkanı Günser Şirin, “Geleceğin umutları olan genç kardeşlerimizi odamızda ağırlamaktan onur duymaktayız. Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’un çok önemsediği ve bizlerin de bu konuda özverili olduğumuz Genç Girişimciler Kurulunun oluşması ve geleceğe yön verecek gençlerin bir çatı altında buluşmaları takdire şayandır.
Bugün Çorum Genç Girişimciler İcra Kurulu ile Alaca Genç Girişimler Kurulu üyelerinin aynı platformda buluşturarak ilimize, ilçemize yeni umutlar, yeni ufuklar açabilecek projelerin ele alınmasını sağlayacağız” dedi.
Şirin, her girişimcinin işe hayal ile başladığını belirterek, “Bizim de hayal kurmamız lazım. Yaptığımız işlerde kazandığımız deneyim bizlere zengin bir tecrübe bırakıyor. Başarısız da olsak orada öğrendiklerimiz diğer işlerimizde bizi taşıyor. Ticarette yenilikçi olunuz. İşinizi işletmenizi çağın gereklerine entegre edin. Aranızda ortaklık kültürünü oluşturun. Birbirinize rakip değil birbirinizi tamamlayan olun” dedi.
Çorum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk ise, Alaca’da olmaktan Alacalı genç girişimciler ile bir arada olmaktan mutlu olduklarını belirterek, Çorum Genç Girişimlerin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Toplantı Karadeniz Tutaste Pastanesi'nde verilen kahvaltı ile devam etti ve arkasından Alaca Ticaret Borsası ziyareti ve FEN Yem A.Ş. üretim bandı gezisi ile son buldu.
Programda Alaca TSO Başkanı Günser Şirin, Çorum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk’a ve Çorum Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Cemal Demir’e birer plaket takdim etti.