Çorum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Alaca Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Çorum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Arif Akar, Alaca İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cumhur Atalık ve İl Tarım Müdürlüğü Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Biriminden Halit Yıldırım, Alaca Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz’ı ziyaret ettiler.
Alaca Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulunan heyetle karşılıklı bilgi alışverişiyle birlikte çiftçilere sunulacak yeni hizmetlerin gündeme alınması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Alaca Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz, yaptığı açıklamalarda; Tarım Müdürlükleri ile Ziraat Odalarının irtibatlarının daha sağlam olması gerektiğini vurguladı.
Yılmaz, bu sayede fikirlerin ve görüşlerin birleşmesiyle daha nitelikli ve güzel hizmetlerin gerçekleştirilebileceğini belirtti.
Ardından heyette bulunanlar, Alaca Ziraat Odası bünyesinde çiftçilere verilen hizmetleri yerinde inceleyerek yapılacak yeni çalışmalar hakkında Başkan İlhan Yılmaz’dan bilgi aldılar. Ziraat Odası bünyesindeki Zirai İlaç ve Gübre Satış Mağazasını, Toprak Analiz Laboratuarını, Selektör ve Yem Kırma Tesisini, Tahsilat Bölümünü ve Tarım Danışmanlığı Hizmet Birimini gezen heyet yetkilileri, Ziraat Odası bünyesinde kurulan ve üretime başlayan Süt İşleme ve Çökelek, Yoğurt ve Tereyağı Üretim Tesisini de ziyaret ettiler.
Ziyaretlerinin ardından Erkan Elfaz Ermiş, Başkan İlhan Yılmaz’a görevinde başarılar dileyerek, Alaca Ziraat Odası’nın çalışmalarının çok başarılı olduğunu ve bu başarının devam edeceğine inandıkları dile getirdi.