İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Zeki Dilmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

29 Ocak’ta Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin katılımı ile Alaca'da açılışı yapılan İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin kuruluşunda katkıları bulunan Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Garnizon Komutanı Salih Çelik, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’ı makamında ziyaret ederek kendilerine birer teşekkür plaketi takdim ettiler.

Dernek tarafından Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü Derneklerden sorumlu memur Şükrü Köse’ye de bir teşekkür plaketi verildi.

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Zeki Dilmen, derneğin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “bize desteklerini esirgemeyen başta protokol üyelerimiz olmak üzere, Alaca esnafına ve Alaca halkına gönülden teşekkür ediyoruz. Dernek yönetimi olarak bu desteklerin karşılığında başta ilçemizde bulunan şehit yakınları ve gaziler ile 81 ilde yardıma muhtaç olan kardeşlerimize destek olacağız inşallah” dedi.