Denizhan Y.B.O'da Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Pehlül Celep’in organize ettiği sınıflar arası Peygamberimiz Muhammet Mustafa’nın hayatı ile ilgili bilgi yarışması yapıldı.
Hazırlıklardan sonra okulun tüm sınıfları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında ilk üçe giren 7-B, 6-A,7-A sınıfları arasında okul pansiyonunda final yarışması yapıldı.
Yarışmada finalistlere 20 soru soruldu. Çekişmeli geçen yarışmada 180 puan alan ve (Osman Yüksel Coşkun, Bera Berke Çoban, Nilüfer Arslan) den oluşan 7-B sınıfı birinci olurken Nilda Karakaş, Efe Coşkun ve İrem Arslan’dan oluşan 6-A sınıfı 170 puanla ikinci Medine Kaya, Kayra Karakaş, Nisa Nur Gül’den oluşan 7-A sınıfı da 150 puanla üçüncü oldu.
Yarışmada dereceye giren takımların öğrencilerine okul idaresi tarafından birer madalya ve okul kantininden hediye çeki verildi. Konu hakkında bilgi veren Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Pehlül Celep, "Bu çalışmayı yapmaktaki gayemiz öğrencilerimize Hz. Peygamberin hayatını öğretmek, sevgisini kazandırmak ve en önemlisi de bunu yaparken çocukları aynı zamanda eğlendirmektir” dedi.