CHP Çorum İl Kadın Kolları, Ocak ayında gerçekleştirdiği kongrelerin ardından başlattığı ilçe örgütlenmelerini hızlandırdı.

Alaca İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Satı Gürel getirildi.

CHP İl Başkan Yardımcısı Suat Atalay, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Kamile Anar ve Kadın Kolları yöneticileri ile Alaca’ya giden İl Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, yeni ilçe kadın kolları başkanı Satı Gürel ve yönetimi ile bir araya geldi.

İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek’in de eşlik ettiği CHP Kadın Kolları Heyeti, Alaca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı İsmail Çimen’in de katıldığı bir değerlendirme toplantısı yaptı.

'GELECEĞİMİZ İÇİN ALANLARDA OLACAĞIZ'

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, Ocak ayında gerçekleştirdikleri kongrelerinin ardından başladıkları ilçe örgütlenmeleri çalışmalarına hız verdiklerini açıkladı.

Alaca İlçe Kadın Kolları’nın Satı Gürel başkanlığında oluşturulduğunu açıklayan Gülhan Eke, 2019 Seçimleri’ne giden süreç öncesinde tüm ilçelerde kadın kolları örgütlenmelerini tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

"Biz Cumhuriyet Kadınlarına büyük görevler düşüyor" diyen Gülhan Eke; 2019 Seçimleri’ne giden süreçte kadınlar olarak, gelecekleri için alanlarda olacaklarını vurguladı.

Kadınların her alanda olduğu gibi siyasette de daha aktif olarak yer almasının gerektiğinin altını çizen Gülhan Eke, "Bizler Cumhuriyet Kadınları olarak; yaşamın tüm alanlarında söz sahibi olmak için mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız.

Bu nedenle en kısa sürede diğer ilçelerimizde de Kadın Kolları Örgütlerimizi kurarak, zaman geçirmeden 2019 Seçimleri için hazırlıklarınıza başlayacağız.

Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor.

Cumhuriyetimiz her geçen gün bir bilinmezliğe doğru sürükleniyor.

Ve bu gidişattan en çok biz kadınlar etkileniyoruz. Ülkemizi bu girdaptan kurtarmak için bugün biz kadınlara da büyük görev ve sorumluluğu düşmektedir.

Cumhuriyet Kadınları olarak, 2019’da ülkemizin yeniden aydınlık günlere dönmesi için büyük bir kararlılık içerisinde gece-gündüz demeden, tüm yönetim kademelerimizle, kadınlarımız, gençlerimizle el ele vererek mücadelemizi sürdüreceğiz.

Ve bugün de Alaca’da partimizin bayrağını dalgalandıracak İlçe Kadın Kolları Örgütümüzü oluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Alaca’da partimizin bayrağını alan Satı Gürel başkanımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

SATI GÜREL, ALACA KADIN KOLLARI BAŞKANI OLDU

Satı Gürel başkanlığında oluşturulan CHP Alaca İlçe Kadın Kolları Yönetimi Kurulu’nda şu isimler yer aldı:

Asil Üyeler: Serap Cenik, Çağla Koçak, Şenay Şahin, Sevim Arslan, Özgür Coşkun, Neşe Çimen.

Yedek Üyeler: Hatice Öztürk, Emine Akkuş, Esma Polat, Fatma Erdoğan, Gülhanım Bilgin, Zekine Erçin.