Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Alaca AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu Belediye Başkanı Zeki Gül’ün kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uzun yıllardır siyasette Belediye Başkanı Zeki Gül ile yol arkadaşlığı yaptığını dile getiren Şaltu;“Belediye Başkanımız Zeki Gül’ü aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Zeki Gül bizim hem siyasette hem de kültürel alanda, hem sosyal ve toplumsal ilişkilerde hocamız. Kendisinden her zaman istifade ettik. Daha önceden de kendileriyle çalışma şansımız oldu. Teşkilattan yetiştiği için teşkilatlara ve teşkilat başkanlıklarına da özellikle önem veriyor. Başkanımıza bizlere göstermiş oldukları teveccüh ve hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise ziyarette yaptığı konuşmada “AK Partili olmak ne demek, AK Parti ruhu ne demek bilen bir başkanla çalışmak beni mutlu ediyor” dedi.

Önümüzdeki süreçte yapılacak olan seçimlere AK Parti İlçe teşkilatının her zaman olduğu gibi en iyi şekilde hazırlanacağından emin olduğunu belirten Başkan Gül “İlçe başkanımıza hem siyasi duruşundan hem insani duruşundan hem de İslami duruşundan dolayı teşekkür ediyorum.

Bugün de görüyoruz ki Başkanımız ilçemizde kardeşliği, birliği, beraberliği sağlamış durumda. Başta AK Parti İl Başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna, gençlik kollarına ve teşkilata bundan sonraki seçimlerde başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşı olmanın büyük bir şeref olduğunu düşünüyorum.

Reisimizle yol arkadaşı olduğumuz için kendimi de son derece mutlu addediyorum. Dünyadaki her türlü zulmün ve zalimin karşısında dimdik duran bir liderimiz olduğu için Allah’a hamd ediyorum. Alaca İl Başkanımızın ve teşkilatımızın ilçemiz ve partimiz için ellerinden gelen gayretleri sarf edeceklerine yürekten inanıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.