Ankara’da ikamet eden Alacalılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Fevziye Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Alacalılar Derneği Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinin kendilerini ziyaretlerinden oldukça memnun olduğunu ifade eden Belediye Başkan Zeki Gül, "uzun senedir birbirini görmeyen hemşehrilerimiz Ankara’da Alacalılar Derneği kurmuşlar. Bu dernekte haftada 15 günde bir toplantılar yapıyorlar, geçmişi yad ediyorlar. Bazıları sınıf, bazıları okul arkadaşımız bizi ziyarete gelmişler. Ankara’daki tüm Çorumlu, Alacalı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu görevimizde de onları gururlandıracak hizmetler yapmaya gayret edeceğiz" dedi.

9 yıldır belediyenin hizmetlerinin geçmiş dönemle kıyaslanmayacak derecede üst düzeyde olduğunu ifade eden Başkan Gül, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle aldığımız görevi hakkıyla yerine getireceğiz. Az uyuyarak, çok çalışarak Çorum'u daha ileri bir düzeye ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için gayret edeceğiz. Ben hanım kardeşlerimize buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Alacalılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Fevziye Karagöz ise Belediye Başkanı Zeki Gül’ü daha önceden tanıdıklarını, bildiklerini ifade ederek; "biz Ankara’da Çorum Alacalılar Derneği olarak Zeki Bey’i tebrik etmeye geldik. Ankara’da çeşitli faaliyetlerimiz var. Zeki Bey de zaten tanıdığımız bildiğimiz çalışmalarını takdir ettiğimiz abimiz Alaca’dan. Kutlamaya geldik, kabul buyurdular. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İşlerinde başarılar diliyoruz. Başkanımıza başarılar diliyoruz" dedi.