ÖZEL HABER: HACI ODABAŞ
Alaca'nın sevilen ve ünlü siması Şenol Şahin, Alacalılar başta olmak üzere Çorum ve çevre illere tarım ve hayvancılık alanında geniş bir yelpazede hizmet vermeye devam ediyor.
Şenol Şahin Traktör, Tarım Makineleri ve Gübre Bayii, Sungurlu Caddesi No:58 adresinde bölge insanına hizmet veriyor.
1979 yılından beri hizmetlerini sürdüren ve adeta bir tarım market gibi hizmet veren Şenol Şahin firması, Alacalıların ve bölge insanının uğrak merkezi olmayı sürdürüyor.
36 yıldır Alaca'da ticaret hayatını sürdüren ve güleryüzlü, sıcak kanlılığıyla dikkati çeken Şenol Şahin, ilçede tarım ve hayvancılığın gelişmesi adına da önemli hizmetler veriyor.

BU MARKETTE YOK YOK
Mibzer, römork, ilaçlama makinaları, balya makinası, balya ipi, Ege Yıldız yağmurlama sistemleri, damla sulama araç-gereçleri, gübre, yem, süt sağım sistemleri, tarım aletleri ve yedek parçaları, gübre serpme makinaları, çapa makinası, pancar sökme makinası, su tankları, traktör lastikleri satışı gibi geniş bir yelpazede hizmet veren Şenol Şahin, tüm bu alet ve edevatların imalatı, bakım ve tamiratı hizmetlerini de yerine getiriyor.
Şenol Şahin, çiftçinin ve üreticinin tüm ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında geniş bir firma oluşturduklarını belirterek, tek büyük beklentilerinin Alaca'da tarım ve hayvancılığın gelişmesi olduğunu söyledi.
Şahin, Şekerbank, Denizbank başta olmak üzere diğer bankaların kredi kartları ile de ödeme imkanı da sağladıklarını belirtti.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Ipart ve Ziraat Bankası desteklerinin devam ettiğini, tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticilerin birçok alet ve edevatı hibe desteklerinden yararlanarak veya proje hazırlayarak temin edebileceğini anlatan Şenol Şahin, daha teknik, daha bilimsel ve teknolojik imkanlar çerçevesinde üretim yapmak, işini geliştirmek isteyen herkese yardımcı olduklarını vurguladı.