Ak Parti Alaca Kadın Kolları Başkanı Ruhiye Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Alaca Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu’nun eşi Sema Şaltu ile birlikte Alaca Devlet Hastanesinde çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Ak Parti Kadın Kolları, Alaca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Enver Ergin’i makamında ziyaret ederek bilgi alışverişlerinde bulundular.

Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Enver Ergin; “Elimizden geldiği kadar Alaca’da hastalarımıza en güzel hizmeti sunmaya çalışıyoruz, bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ruhiye Kaya ve Sema Şahin; “Hastalarımızı ve sizleri ziyaretimizin amacı elimizden gelen her türlü katkı ve desteği sunarak güzel ilçemizi daha müreffeh bir hale getirmek için birlikte çaba sarfetmektir” dediler.

Daha sonra hastanede yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulunan Ak Parti Kadın Kolları yönetici ve üyeleri, vatandaşlar ve hastaların yoğun ilgisinden dolayı teşekkürlerini sunarak hastaneden ayrıldılar.