Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Alaca’ya gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Alaca Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Demiral ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Tanlı hazır bulundu.

İlk resmi ziyaretlere Alaca’dan başladığını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, “Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımıza buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Kendisi hasta olduğu için ziyaretimize katılamadı. Alaca’da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine ve ilçemiz ticaret erbabına başarılar temenni ediyorum.

Ticaret ve sanayi odalarına çok büyük iş düşmektedir. Yeni çalışmalar, yeni alternatifler gerçekleştirerek memleketimizi başkalarına muhtaç hale gelmekten uzak tutmamız gerekir. Allah devletimize, milletimize, ülkemize zeval vermesin. Ticaret erbabımızın da işlerinde başarılar diliyorum. Bizleri misafir eden Alaca Ticaret ve Sanayi Odasının Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Demiral ise, Zeki Gül’ün Belediye Başkanı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Demiral “Alaca’nın yetiştirdiği Zeki Gül’ün Belediye Başkanı olmasından dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz. Yapmış olduğu ziyaret bizlere onur verdi, bizleri çok sevindirdi. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz” dedi.