Alaca'da esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Alaca'nın her seçimde AK Parti'nin iktidar olmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, "Alaca bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Alaca her zaman yüzümüzü ağartıyor" dedi.

Ceylan, Zile Caddesi’nden başladığı esnaf ziyaretine Ankara Caddesi, Yozgat Caddesi ve kuyumcular arastasıyla devam etti.

Bu seçimde Alaca’yı daha heyecanlı ve motive olmuş gördüğünü söyleyen Ceylan, “Milletimizin teveccühü bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Alacalılar AK Parti ve Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacağını temenni ediyoruz. Bu zamana kadara Alaca bizleri yalnız bırakmadı. Biz de elimizden geldiğinin fazlasını yapmaya çalıştık. Yüksekokul kampüsünün yapılması, Çorum-Alaca-Alaca-Yozgat yollarının sıcak asfalt atılmasının, Koçhisar Barajının yapılması, toplulaştırmanın Alaca'dan başlaması, sulama isale hatlarının yapılması, doğalgazın bu yıl Alaca tarafından kullanılması hayal edilebilecek hizmetlerdi bundan 10-15 yıl önce. Alaca’ya doğalgaz gelecek desek bıyık altından gülümserdik. Ama görüyorsunuz bugün geldiği noktayı. Mutlaka yaparken bozarsın. Bu yenisini yapmak içindir. Altyapıyı yenilemek için mutlaka kazacağız. Daha sonra ise yenisini yapacağız. Altyapının çevreye zararı olacaktır. Ancak buna katlanmalıyız. Gördüğüm kadarıyla belediye toparlamış işleri ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Çorum’un merkeze dahil 3 yılda tüm mahallelerine doğalgaz verildi. Doğalgaz geldiğinde su şebekesi gibi bir anda etrafa yayılmıyor. Bu yıl itibariyle yüzde 80’e ulaşmış olacak. Seneye inşallah tamamına ulaşmış olacaktır. Alacalı hemşehrilerimizin bizleri güler yüzle karşılaması bizleri memnun etti” şeklinde konuştu.

Milletvekili Ceylan’a, esnaf gezileri sırasında Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer eşlik etti.