Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Şirin’e, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Demiran, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kellegöz, F. Mehmet Bulut, Meclis Üyeleri Harun Arslan, Vedat Akmaz ve Oda Genel Sekreteri Fatih Arslan eşlik etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Günser Şirin başkanımızla 45 senelik bir hukukumuz var. Kendisi hem sosyal hayatta, hem iş hayatında başarılı bir arkadaşımız. Alaca ilçemize ve Çorum’a güzel hizmetler yapıyor. İnşallah, bu hizmetleri bundan sonra da yapacaktır. Mesai mefhumu olmaksızın, gece gündüz birlikte çalışacağız. Alaca Ticaret Sanayi Odası Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin ise, "sizi burada görmek bize mutluluk verdi. Alaca Ticaret Sanayi Odası ve Alacalı bir kardeşiniz olarak, 9 yıldır yapmış olduğunuz Başkan Yardımcılığı görevi Çorum’u memnun etmiştir. Bundan sonra da Çorum’un sizden beklediği hizmetler var. Biz elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Her zaman yanınızda olacağız. İnşallah ilimiz adına hayırlı olur. Dualarımız sizinle" diye konuştu.