Alaca'nın tanınmış esnafından, AK Parti'de önemli görevlerde bulunan Hasar Gür, partisinden Alaca Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Alaca'da AK Parti'nin kurucularından, bir dönem belediye meclis üyeliği yapmış olan ve partinin İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğini, Teşkilat Başkanlığını yapan Hasan Gür, AK Parti İl Başkanlığına Alaca Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatını yaptı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hasan Gür, "Geçtiğimiz hafta içerisinde Ak Parti Çorum İl Başkanlığına aday adaylığı için müracaatta bulundum. Bu müracaatımın Ak Parti Genel Merkezi tarafından da kesin kabulü yapılarak resmileşmiştir.

Amacım; güzel memleketime adil, dürüst, şeffaf ve temiz bir yönetimle yaşanabilir bir güzellikle hizmet vermektir. Alaca için aday oldum. Halkımızla birlikte el ele, gönül gönüle ekibimle birlikte çalışmak istiyorum.

Temiz ve şirin bir Alaca için hep birlikte çalışacağız. Ortak aklı harekete geçirerek birlikte daha güzel yarınlara geleceğimizi hazırlamak istiyoruz. Tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz. Destek sizden hizmet bizden. Bu anlamda diyoruz ki vakit Alaca vakti…" şeklinde konuştu.

HASAN GÜR KİMDİR:

Hasan Gür, 1959 Alaca doğumlu. İlk ve ortaokulu İmam Hatip Lisesinde tamamlayarak, askerlik görevini ifa ettikten sonra Alaca buğday pazarında zahireciliğe başladı. Gür; Özgür Un Fabrikasının da sahiplerindendir. Aynı zamanda çiftçilikle uğraşan Gür; evli ve üç çocuk babası ve halen Alaca'da ikamet etmektedir.