Alaca İlçesinde 13 Kasım 2006 yılında yayın hayatına başlayan Alaca Lider Gazetesi, okuyucularından aldığı güçle 12. yaşına girmenin gururunu yaşıyor.

Alaca Lider Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş, ilçenin tüm sorunları karşısında basın olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeyi ilke edindiklerini söyledi.

Odabaş, "13 Kasım 2006 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz Alaca'yı kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, herkese ve her kesime eşit mesafede, objektif olmayı kendine ilke edinerek sürdürdüğü yayın hayatında 12 yılı geride bıraktı" dedi.

Odabaş, büyük bir kamu görevi üstlendiklerini, Alaca'nın kalkınması, gelişmesi için gazete olarak üzerlerine düşen her göreve de hazır olduklarını belirterek; "Alaca halkının duyarlılıklarına dikkat ederek halkın sorunlarını siyasi ve bürokratlarla buluşturarak sorunların çözülmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu günlere gelmemizde halkımızın büyük destekleri olmuştur. Okurlarımızdan aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Alaca Lider Gazetesi'nin sahibi sadece bizler değil Alacalının kendisidir. Alaca Lider, Alacalının kendi öz malıdır. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen tüm dostlara ve Alaca halkına sonsuz teşekkürler ediyorum" şeklinde konuştu.