Alaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri YKS’de büyük başarı gösterdi. Kız İHL, Türkiye geneli dört bin ve otuz bin arasına birçok öğrenci sokmayı başardı.

Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Türkiye derecesi yaparak Alaca'yı gururlandıran Melek Kaya, Rumeysa Oynar, Zehra Arslan, Yağmur Arklan ve Büşra Kılıç'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç, Şube Müdürü Yılmaz Karaalp ve Kız İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İlhan Akbaş da hazır bulundu.

Elde ettiği başarısından dolayı öğrencileri tebrik eden Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde, öğrencilerin başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kurtyemez, "2018 YKS sınavında başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Bu aşamaya gelene kadar çok büyük emek harcadınız. Eğitim de başarılı olmak kolay olmuyor. Emek verildiğinde çalışanın emeğinin karşılığını aldığını görüyoruz. Öğrencilerimiz bundan sonraki üniversite eğitimlerini tamamlayıp devletine, milletine, ailesine, kendisine faydalı birer birey olarak ülkemize hizmet etmeleri en büyük arzumuzdur” dedi.