Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir Sen Sendikası'nın Alaca ilçe yönetimi, geçtiğimiz ay yapılan seçimlerle yenilendi.

Oluşan yeni yönetim, nezaket, tanışma ve istişare amaçlı kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Eğitim-Bir-Sen yönetimi; Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Alaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç ve Alaca AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu'ya ziyaretler gerçekleştirdi.

Yapılan ziyaretlerde konuşan İlçe Başkanı Kadir Şimşek; sivil toplum kuruluşlarının toplumun nabzını tutan kuruluşlar olduğunu, adeta toplumun sinir uçları olduğunu anlattı. Şimşek, yenilenen sendika seçimlerinde görev alarak yönetime yeni seçilen arkadaşlarının kurumlara ve kamuoyuna tanıtılması amacıyla ziyaretlerin gerçekleştirildiğini ve Alaca'nın eğitiminde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunulduğunu, Alaca'nın eğitimle alakalı her türlü çalışmasında ilgili kurumlara destek olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılıç ve Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının önemine vakıf olduklarını, seçilen yeni yönetime başarılar dilediklerini ifade ettiler.

Yeni yönetim ise şu kişilerden oluşuyor:

Başkan: Kadir Şimşek, Başkan Vekili: Emrah İşcen, Başkan Yardımcısı (mali işler): Recep Gün, Başkan Yardımcısı (teşkilatlanma): Bedrettin Müezzinoğlu, Başkan Yardımcısı Mevzuat: Mesut Şirin, Başkan Yardımcısı (eğitim ve sosyal işler): Esma Çaviş, Başkan Yardımcısı (basın yayın): Ahmet Bülbül.