Diyanet-Sen Alaca Temsilcisi Veyis Yağlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Murat Demir, Ersan Doguz, Ramazan Pak, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu makamında ziyaret etti.
Yeni seçilerek sendika temsilcisi olan Veyis Yağlı ve Yönetim Kurulu üyeleri seçimlerin ardından çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Başkan Şaltu’yu makamında ziyaret eden ekip daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Başkan Veyis Yağlı, “Sendikamız 1998 yılında kurulmuş olup amacı Peygamberimiz döneminde kurulan “hılful fudul” iyilik kervanı anlamına gelen bir anlayışla yola çıkmıştır. Diğer bir amacı da diyanet çatısı altında bulunan bütün din gönüllülerinin sorunlarını, hak ve hukuklarını mahallinde çözmek, çözülemeyenleri bir üst makama taşıyarak çözüme kavuşturmaktır. Sendikamız kuruluşundan itibaren her şart ve durumda devletimizin yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir. Bu çalışmalarda bu zamana kadar emeği bulunan tüm başkan ve yönetici arkadaşlarımıza da çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.