Türkiye İş Bankası A.Ş. Kobi İşletme Bankacılığı Doğrudan Satış Bölümü Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Gamze Özbayraktar Pirioğlu, Ticari Bankacılık Pazarlama Bölümü’nden Uzman Metin Yüksel, Alaca Şube Müdürü Hasan Akça ve diğer çalışanların katılımıyla düzenlenen çiftçi buluşmasına Alaca İlçe Tarım Müdürü Cumhur Atalık, Alaca Ziraat Odası Mensupları, Tarım Kredi Kooperatifi yöneticileri ve çalışanları, tarımsal ürün satışı yapan esnaflar, köy muhtarları ve çiftçiler katıldı.

Yoğun ilgi gösterilen çiftçi buluşmasında Metin Yüksel konuşmacı olarak, Türkiye İş Bankası A.Ş.’nın Tarım Bankacılığı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ticari Bankacılık Pazarlama Bölümü’nden Uzman Metin Yüksel, çiftçilerin finansal ihtiyaçlarının doğuşu,bu ihtiyaçların karşılanmasında Türkiye İş Bankası A.Ş.’nın rolü ve Tarım Bankacılığı ürünleri hakkında bilgi vermiş olup özellikle Çiftçilerin, hasat öncesi yaptığı gübre, ilaç, mazot, yem gibi tarımsal harcamalarına hasat dönemine kadar vade olanağı tanıyan, faizsiz dönem avantajı sağlayan İMECE kart ürününe değindi. Gerek Alaca ilçesinde gerekse yurt çapında yaygın üye işyerleri, sanal pos anlaşmalı kurumsal firma, kooperatif ve birliklerle yapılan anlaşmalar ile imece kartla ürün alımında geniş bir yelpazenin olduğunu ifade eden Yüksel, imece kartın, çiftçiye mal alımında fiyat avantajı sağladığını, ürünlerde yaşanacak fiyat artışlarından koruduğunu, alternatif ürün ve marka alımına olanak sağladığını belirtti. Çok hızlı şekilde yaygınlaşan imece kartın kullanıcıları tarafından memnuniyet geri bildirimlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Metin Yüksel, çiftçilerle soru-cevap bölümüne geçerek programını sonlandırdı.