AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ile birlikte Alaca ilçesine ziyarette bulundu.

AK Parti 31 Mart yerel seçimler öncesinde ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Öncelikle yeni yerine taşınan Ak Parti Alaca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek ilçe yönetimi ile bir araya gelen Milletvekili Ceylan, daha sonra İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, İlçe Başkanı Ragıp Ağaçtan, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Zile Caddesi’nde esnafla bir araya gelen heyet, daha sonra ise Çorum Caddesi’nde bulunan esnafla buluştu.

CEYLAN; ŞALTU SİZE EMANET

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu’yu Alacalılara emanet ettiğini söyleyen Milletvekili Ceylan, “31 Mart yerel seçimlerinde tekrar sandıkları patlatmak istiyoruz. Tevazu, gayret ve samimiyetle gönül belediyeciliğine AK Parti ile devam edeceğiz. Halil kardeşimiz göreve başladıktan sonra hizmet anlamında zaten gereğini yapacaktır” dedi. Ziyaretlerinde sık sık 31 Mart seçimlerinin önemine değinen Milletvekili Ceylan, tüm ilçeler gibi Alaca’dan da rekor oy beklediklerini ifade etti.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı beraberinde il başkan yardımcılarıyla birlikte yeni yerine taşınan AK Parti Alaca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada ilçe başkanı Ragıp Ağaçtan ve Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu ile görüşen Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatçı, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin istişarede bulundu.