AK Gençlik Çorum İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Alaca'da bir araya geldi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım Başkanlığında İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Alaca'da toplantı gerçekleştirdiler.
Toplantıda teşkilat çalışmaları, yapılacak programlar, 15 Temmuz sonrası teşkilatların durumu ve teşkilatın daha da güçlü hale gelmesi için ilçelerde yapılması gerekli görülen programlar hakkında konuşuldu.
İlçelerdeki gençliğin her zaman hazır olması ve meydanlarda bulunması için yapılması gereken programlar gözden geçirilerek, ilçe başkanlarının bu konulardaki görüş ve düşünceleri alındı.
Alaca'da düzenlenen toplantıya İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Lütfi Alkan, İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Talha Keleş, İl Gençlik Kolları Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Abdullah Alkaç ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları; Emre Çağlar (Alaca), Mehmet Ali Kaymaz (Bayat), Özgür Hamdi Özel (Boğazkale), Emrah Sarıgöz (Dodurga), Aslan Sağlam (İskilip), Şerafettin Küçükdingil (Kargı), Yakup Bıyık (Laçin), Gökhan Toprak (Mecitözü), Fatih Karabıyık (Oğuzlar), Mustafa Küçükispir (Ortaköy), Ömer Arslan (Osmancık), Fatih Atalay (Sungurlu) katılım sağladı.
Gençler, toplantı sonrasında Alaca önceki dönem Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Berat Şahin'in nişan merasimine katıldılar ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Nişan merasimine Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esad Eyvaz da gençlik kolları teşkilatı ile beraber katıldı.