Alaca'da çeşitli köylerde meydana gelen 3 ayrı kazada toplam 5 kişi yaralandı.

Kazalarda yaralanan vatandaşlar Alaca Devlet Hastanesi ile Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazaların detaylı bilgisi şu şekilde:

HATALI SOLLAMA KAZA GETİRDİ

Tokat-Alaca Karayolunda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Tokat-Alaca Karayolu Çopraşık Köyü mevkiinde S.Ç. (38) isimli şahsın kullandığı araç, hatalı sollama yapması sonucu karşı yönden gelen M.A. (53) isimli şahsın kullandığı araca çarptı. Kazada araç şoförü S.Ç. ile diğer araçta yolcu olarak bulunan A.A. (50) isimli şahıs yaralandı. Yaralılar, Alaca Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

OTOMOBİL ŞARAMPOLE DEVRİLDİ: 2 YARALI

Alaca-Çorum karayolunda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

M.G. (46) isimli şahsın kullandığı otomobil, Alaca istikametinden Çorum istikametine seyir halinde iken Merkez Budakören Köyü mevkiinde geldiğinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü M.G. ile araçta yolcu olarak bulunan B.G. (26) yaralandı. Yaralılar, Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

KAMYONET DEVRİLDİ: 1 YARALI

Alaca’da bir kamyonetin yana devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Alaca’ya bağlı Karamahmut köyünde ikamet eden Haydar Ş. (50) kamyonetine yüklediği toprağı boşalttığı esnada aracın yan dönerek devrilmesi neticesinde yaralandı.

Hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanan sürücü Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavisinin ardından taburcu edilirken, olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile soruşturma başlatıldı.