Sektöründe yeni işletme Akgün Perde dualar eşliğinde açılışı gerçekleşti. 27 Eylül Çarşamba günü Saat: 13:00’da Akgün Perde açılışına mahalle muhtar ve sakinleri ile işletmenin eş, dost, akraba ve arkadaşları katıldı.

Polis memuru tartıştığı komşusunu öldürdü Polis memuru tartıştığı komşusunu öldürdü

Akgün Perde işletmeciliğini Süleyman Akgün ve Tuğçe Aldemir Akgün çiftinin yaptığı işyeri Yazı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 57/B 10 Osmancık/Çorum adresinde dualar ile açılışı gerçekleşti. Misafirlerin katılım ile gerçekleşen açılışta koç kurban kesildi dualar edildi. Akgün çiftinin yeni işyeri Akgün Perde alkışlar eşliğinde kurdelesi kesildi. 

Günün konseptine uygun dizaynı ile hazırlanan işletme misafirler tarafından gezilerek tam not aldı. Katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunularak tek tek ilgilenen Süleyman ve Tuğçe Akgün çifti bu güzel ve özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp bizzat katılan, çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp çiçek ve çelenk yollayan, çeşitli iletişim kanalları ile birlikte hayırlı olsun dileklerini ileten tüm eş dost ve yakınlarına teşekkür etti. 

Her türlü perde, fon, tül, stor, zebra ve daha fazlası ürün yelpazesi ile ev ve işyerine uygun fiyat avantajı kalitesi ürün anlayışı ile hizmet vermeye başladı. Tüm Osmancık halkı bizzat gelerek veya 0532 455 01 12 numaradan iletişime gelerek bilgi alabilir. Osmancık Haber Gazetesi olarak yeni işletme Akgün Perde’ye hayırlı olsun der, çalışmalarında başarılar dileriz.

Editör: Ebru Çalık